• global soft montnegro
 • global soft montnegro
 • global soft montnegro
 • global soft montnegro
 • global soft montnegro

O NAMA


GlobalSoft Montenegro d.o.o. je privredno društvo koje se bavi snimanjem i montažom TV i video programa, distribucijom video i foto materijala putem servera, filmskom produkcijom i profesionalnim fotografisanjem.

Naš tim čine profesionalci koji su svoje iskustvo sticali u radu na TV stanicama kao što su TVCG, IN TV, Prva TV itd. Pored stalno zaposlenih imamo veliki broj profesionalaca iz pomenutih oblasti koji sa nama honorarno sarađuju, a koje angažujemo kada je potrebno izvršiti veći broj snimanja istovremeno.

Naša firma, posjeduje savremenu opremu za proizvodnju i montažu TV, foto i video filmskog materijala.

Kvalitet naših usluga od osnivanja Društva prepoznale su mnoge insitutucije kao što su: Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore, Ministarstvo pravde, Ministrastvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije, UN sistema u Crnoj Gori, Željeznica Crne Gore, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, Vazduhoplovni sportski centar Crne Gore, Centralna narodna biblioteka, Odbojkaški savez Crne Gore, Ministarstvo kulture.

Do sada smo snimili i isporučili klijentima veliki broj video priča i video spotova. Takođe, naše proizvode predstavljaju i kratki filmovi koji se tiču prezentacije rada.

UN sistema u Crnoj Gori, kratkog promotivnog filma o Željezničkoj infrastrukturi Crne Gore.

Radili smo i video spotove za Ministrastvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo kulture.

GlobalSoft Montenegro d.o.o. je izradila spot za pjesmu ,,Uspori, stići ćeš na vrijeme", koji je predstavljao segment kampanje o bezbjednosti djece u saobraćaju, koju je MUP sproveo u saradnji sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, Ministarstvom obrazovanja, Ministarstvom saobraćaja i pomorstva, Ministarstvom rada i socijalnog staranja, Upravom policije, NVO ALFA Centar, NVO Udruženje roditelja, NVO Savez vozada i Zajednicom opština Crne Gore.

GlobalSoft Montenegro d.o.o. je, angažovana od strane protokola Ministarstva odbrane, na stručan i profesionalan način izradila spot koji je emitovan na radioteleviziji RAI Storija, povodom obilježavanja stogodišnjice Prvog svjetskog rata u okviru inicijative Vlade Republike Italije "Dan mira, sjećanja i zajedništva". Izradom ovog spota firma je ogovorila na visoke kriterijume koji su bili postavljeni od strane organizatora - radiotelevizije RAI.

Takođe, cijeli tim GlobalSoft Montenegro d.o.o. je učestvovao u pripremi, snimanju, montaži i postprodukciji kratkog igranog filma „Ruske kape“, koji je kofinansiran od strane Ministarstva kulture.

GlobalSoft Montenegro d.o.o. je, angažovan od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore, odradio promo film za Svetsku ligu, koja je održana u Podgorici od 12. - 14.06. 2015. godine.

Svi nabrojani materijali su kompletno osmišljeni i realizovani od strane GlobalSoft Montenegro d.o.o., od pisanja scenarija, organizacije snimanja, montaže, postprodukcije i autorske muzike.

ULOGUJ SE

NAJAVA DOGADJAJA

PRETRAŽI

 • KONTAKT
 •    drazen.sekulovic@globalsoft.me
 •    +382 69 070 122
 •  
 •    office@globalsoft.me
 •  
 • Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
 • 2022. GlobalSoft.me